Przyznam się szczerze, że jestem kibicem Bayernu od dawna... ale nie pamiętam żadnej historii z sezonu 99/00. Może dlatego, że nie posiadałem internetu, a to zawsze jest największym źródłem informacji o ukochanym klubie. A co do tego, że uwierzyłęm w te słowa, no to musze powiedzieć że NIE brałem taką możliwość. Niewiem czy słyszałeś o takiej historii, że Bayern miałby kupić od BvB Rosickiego po zawyzonej cenie, aby Borussia mogła sobie poradzić z długami, ale to była już konkretna ściema....rebuzz pisze:no bo niema nic nowego do powiedzienia oprocz tego ze padly slowa ... ale do czynow przejsc bedzie trudno .. pewnie tak samo jak w sezonie 99/00Kamilo pisze:Już się wogle nie wypowiadam na temat pomocy dla Dortmundu bo widze, że to niema sensu....."
no a jak sie tu nie zgodzic... to jest glupota zarzadu BVB , wrecz debilizm...no ale co JA na to poradze .. moge jedynie to komentowacKamilo pisze: Zgadzam sie z Kaczormistrzem co do kupowiania piłkarzy a potem oddawania ich za darmo przykładem jest Ikpeba, który przyszedł za 6 milionów euro a odszedł za darmo. "![]()
bo pewnie nie znales histori takich pomocyKamilo pisze: Niewiedziałę, że post o tym, że Bayern chce pomóc wywoła tyle szumu ze strony kibiców Borussi. "i wiem ze jak zwykle z tego nic nie bedzie tylko bzdurne gadanie ... wiec nawet tego pomyslu nie biore na powaznie , a Ty widac za bardzo uwierzyles w te SŁOWA i myslisz ze napewno cos sie stanie
.. niemartw sie w sezonie 99/00 bylo tak samo ... Jak sie potem okazalo ... heh ... cos ten wasz bayern nie byl taki "łaskawy"
![]()
pozdro
ps. Juz w sobote rusza RUNDA WIOSENNATEZ sie cieszycie co nie ?