Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 17 sty 2005, 13:03

rebuzz pisze:
Kamilo pisze:Już się wogle nie wypowiadam na temat pomocy dla Dortmundu bo widze, że to niema sensu....."
no bo niema nic nowego do powiedzienia oprocz tego ze padly slowa ... ale do czynow przejsc bedzie trudno .. pewnie tak samo jak w sezonie 99/00 :lol:
Kamilo pisze: Zgadzam sie z Kaczormistrzem co do kupowiania piłkarzy a potem oddawania ich za darmo przykładem jest Ikpeba, który przyszedł za 6 milionów euro a odszedł za darmo. "
no a jak sie tu nie zgodzic... to jest glupota zarzadu BVB , wrecz debilizm...no ale co JA na to poradze .. moge jedynie to komentowac :roll:
Kamilo pisze: Niewiedziałę, że post o tym, że Bayern chce pomóc wywoła tyle szumu ze strony kibiców Borussi. "
bo pewnie nie znales histori takich pomocy :D i wiem ze jak zwykle z tego nic nie bedzie tylko bzdurne gadanie ... wiec nawet tego pomyslu nie biore na powaznie , a Ty widac za bardzo uwierzyles w te SŁOWA i myslisz ze napewno cos sie stanie 8) .. niemartw sie w sezonie 99/00 bylo tak samo ... Jak sie potem okazalo ... heh ... cos ten wasz bayern nie byl taki "łaskawy" 8)

pozdro

ps. Juz w sobote rusza RUNDA WIOSENNA :D TEZ sie cieszycie co nie ? :D
Przyznam się szczerze, że jestem kibicem Bayernu od dawna... ale nie pamiętam żadnej historii z sezonu 99/00. Może dlatego, że nie posiadałem internetu, a to zawsze jest największym źródłem informacji o ukochanym klubie. A co do tego, że uwierzyłęm w te słowa, no to musze powiedzieć że NIE brałem taką możliwość. Niewiem czy słyszałeś o takiej historii, że Bayern miałby kupić od BvB Rosickiego po zawyzonej cenie, aby Borussia mogła sobie poradzić z długami, ale to była już konkretna ściema....

Wróć do „Niemcy”