Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post autor: Michał M » 20 sie 2007, 8:03

Jarzinho pisze:Sam siebie wzmocnił i osłabił rywali tak przy okazji. :wink:
Hej, nie przesadzajmy z tym osłabianiem - tak naprawdę poza wyciągnięciem Klose z Bremy nikogo silnego od pozostałych rywali z BL nie kupiliśmy (Altintop w Schalke miał status "półrezerwowego" :P) - Jansen i Schlaudraff przyszli od spadkowiczów, a reszta z zagranicy :wink:
Akarin pisze:ja chciałem też wyróżnić Schweiniego, bardzo podobała mi się jego gra, był zarówno z przodu jak i z tyłu.
No to chyba inny mecz widzielismy :D No może co do tego "tyłu" to jeszcze się zgodzę, ale ogólnie Bastian był najsłabszym zawodnikiem w pomocy Bayernu, a może nawet całego zespołu (nie licząc Klose, który od wejścia Naldo grał już z kontuzją) i dlatego twierdzę, że Altintop ma spore szanse na wygryzienie go ze składu :wink:
Akarin pisze:Btw, Michał kupiłeś neta do domu? Czy weekend w pracy :P ?
Nie, to był "gościnny net" :lol: I dzięki temu "goszczeniu się" mogłem też oglądać transmisję na Sportklubie :P
Duch pisze: I wcale bym się nie zdziwił, gdyby Bawarczycy bardzo długo pozostawali bez porażki
Nie da rady :P Znając tę drużynę, jestem pewny że zaliczymy jakaś wtopę w pierwszych 10, no góra 12 kolejkach :p

Widzę w ogóle, że odkąd zrobiliśmy ciekawe transfery, to zainteresowanie Bayernem ze strony innych forumowiczów znacznie wzrosło :D

Wróć do „Niemcy”