Arsenal FC (zbiorczy)

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ddworakk » 20 sie 2007, 13:33

Boruc! Boruc! Artur Boruc! :D aj malo to realne ze Boruc bedzie kanonierem tak mi sie wydaje! :? Nawet jakby sie sprawdzily plotki i jeszcze w tym okienku transferowym Artur przyszedl do The Gunners! Co wtedy? Lehman na lawe??? To napewno bo Boruc jest lepszym specjalista! Ale co wtedy z Almunia! A co dopiero z Fabianskim? Obawiam sie ze jesli nasz Boss nie pozyska Boruca w tym okienku transferowym to latem po zakonczeniu kontraktu z Celticiem (chyba latem) na zasadzie wolnego kontraktu Boruc wybierze Milan lub druzyne tego typu! :? no ale coz mam nadizeje na optymistyczny wariant w nastepnym tygodniu Boss skalda oferte za Boruca oferta zostaje przyjeta! I Artur zaklada koszulke z herbem The Gunners i mamy czego chcielismy! Pewnego bramkarza swietnego specjaliste a w dodadku naszego rodaka w barwach ukochanego klubu! ktory pewna reka prowadiz Arsenal przez swoje interwencje do tytulu mistrza Angli i nie puszcza "BABOLI" tak jak jego niemieci poprzednik! To by byla kolejna POLSKO - niemiecka wojna hehe tym razem w bramce Arsenalu! 8)

ahaaa to wlasnie na tym forum przed rozpoczeciem sezonu napisalem ze Arsenal bedize bardzo wysoko a moim zyczeniem jest to by nasz bramkarz juz nie pajacowal jak mu to sie zdarzalo wczesniej! no i troche mnie to zalamalo ze moje zyczenia legly w gruzach juz w pierwszym meczu Premiership a pozniej w 2 meczu Premiership! Osobiscie dla mnie to masakra! Wtakim klubie jak Arsenal w klubie z takimi aspiracjami! Trzymac pajaca w bramce! Bo to nie jest pierwszy raz! On lubi pajacowac poprostu albo nie wiem hobby jego takie! :? Osobiscie jestem zbulwersowany i poruszony jego postawa i nie ma na to zadnego usprawiedliwinia! I nie rozumiem Bossa ktory w tym wypadku pomija ten temat a jesli sie juz wypowie to zupelnie neutralnie!

Wróć do „Anglia”