Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 20 sie 2007, 19:11

Sir Keano pisze:Czyżby Florent miał zamiar spędzić 1 sezon w premiership jak Cris czyli na nurkowaniu coraz ciekawiej przekonamy się niedługo.
fieldy pisze: Jak można mówić, że "nowy nurek" to przegięcie ? Cz ty nie widziałeś tej akcji ? Malouda skoczył na plecy Aggerowi i efektownie upadł. Ja nie wiem jak ślepy musi być sedzia [lub jak bardzo musi chcieę uratować pkt Chelsea] aby takie coś gwizdać.
Powinien dac kartke za symulowanie i najlepiej czerwoną.
W takim meczu nie powinno mieć to miejsca.

Tak tak czerwona i bonus Arsenalowi za to. Co do samego nurkowanie, ogladajac Premiership wiem co to jest i obecni kibice Arsenalu czy MU powinni takze to wiedizec i to lepiej.
Co do karnego, poogladałem kilka kolejnych powtórek i zaraz przyszło mi porównanie z... OE i ostatnimi karnymi czy probami ich wymuszania, sytuacja podobna tylko tu Malouda przynajmniej mial kontakt, a w Polsce jeszcze tego sie nie nauczyli. CZu Malouda biegł 50 metrow i upatrzył sobie Aggera :?: Zobaczył, że wybiega wiec wleciał w niego. Wczoraj w SuperPucharze hispzanii Ramos wbiegł w Drago(przynajmniej wg. mnie) mogł tego uniknąc, ale wbiegł i wolny dla Krolweskich. Wg. mnie Flo wykorzystał sytuacje i specjalnie wbiegł w zawodnika Liverpoolu, no ale na tym to polega, czy on przewrocił sie jak niegdyś Henry, Ashley Cole czy Ronaldo(i reszta podobnei grajacych w Premiership) o powietrze :?: Jesli tak to jest nurkiem.

Wróć do „Anglia”