jórz Će lóbie??? pisze:jak wiemy liczy sie kajosc a nie ilosc manu ma duzo akci i niepotrafi tego wykozystac man.c w derbach mil 1 akcie i ja wykozystal henry jest dobry i napewno bedze szczela dozo bramek ale nawed jak henry szczeli 50 bramek w 1 meczu to valdes bedze wstanie przepuscis 51 bramek hehe wiem wiem przesadzilewm ale wszscy wiedza oco mi chodzi
zeby nie bylo OT.
Jak dla mnie Barcelona co roku ma najmocniejszy sklad w lidze, wszystko zalezy od tego jak beda grac. Mam nadzieje ze Henry bedzie gral conajmiej tak dobrze w Arsenalu no i ze Ronaldinho wroci do swojej szczytowej formy.
Napewno jest wieksze prawdopodobienstwo ze Ci napastnicy beda strzelac wiecej bramek niz jakikolwiek inny duet napastnikow w lidze hiszpanskiej. Zapewniam Cie ze o forme strzelecka napastnikow Barcy nie musisz sie martwic, zreszta przekonasz sie o tym niedlugoElFilipo pisze:co z tego, że mają świetnych zawodników, boski atak, skoro wcale nie jest powiedziane, że Henry, Eto'o czy ktokolwiek inny będzie strzelał dużo bramek?