orzo pisze:A ja mam trochę odmienne zdania na temat Jelenia, ponieważ uważam, że w 1 kol z Lyonem nie zagrał kompletnie NIC, z tego co widziałem to nawet strząłu nie oddał na bramke. Więc być może własnie to było przyczyną niepowołania Irka, ale być może Jelen się rozkęci w trakcie sezonu, więc uważam, ze nie nalezy twierdzic, ze Leo go nie lubie itd.
A zresztą jest obecnie duza konkurencja, więc trener chce sprawdzic wszystkich, tym razem zabrakło miejsca dla Irka, ale on będzie mógł się pokazac w meczu ligowym z Bordoux Smile Pzdr.
Gdyby od tego, czy powolac danego zawodnika mial decydowac jeden nieudany mecz, to w ogole nie mielibysmy w kadrze na mecz z Rosja wiekszosci zawodnikow z zagranicy, bo albo lecza kontuzje i nie graja, albo nie mieszcza sie w skladach swoich druzyn, albo graja, ale im to slabo wychodzi.
Mnie sie niechce wierzyc, ze nie dostaje powolan z przyczyn takich, z
e nie wpadl w oko Beenhakerowi. Jelen byc moze nawet mial najlepszy sezon sposrod wszystkich polskich zawodnikow grajacych zagranica i nawe we Francji Irek ma juz wyrobiona marke. Jedyna osoba, ktora nie docenia jego gry jest Leo.
Dobry skrzdlowy potrafi wlasciwie grac po obu stronach i pewnie kiedys tam Kuba i Lobodzinski zagrali po lewej stronie z koniecznosci, ale ja osobiscie tego nie pamietam...Jarzinho pisze:Prawde mowiac piwus powie coś iwecej o Błaszczykowskim, ale ja go nigdy na lewej stronie nie pamietam, a juz napewno nie Łobodzińskiego.
Pamietam natomiast, ze Blaszczykowski byl juz w poprzednim sezonie sprawdzany na srodku. Wtedy Wisla miala spore problemy kadrowe, a Kuba latal dziure jako rozgrywajacy. Wiec mysle, ze gdyby trzeba bylo, to dalby rade grac na lewej flance. Zreszta fajny duet mogliysmy miec na skrzydlach: Kuba & Irek. Dwoch mlodych, przebojowych, szybkich i lubiacych dryblingi zawodnikow. Eeh ale sie rozmarzylem...
A w parze ze Smolarkiem mam nadzieje, ze zagra Piszczek. Ciekawa koncowke sezonu mial, gdy musial na swoje barki wziac ciezar strzelania bramek. W ten weekend podobny spisal sie niezle, zaliczyl asyste. Swoja droga, to Lukasz jest kolejnym zawodnikiem, ktory moglby grac na prawym skrzydle...