Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: kapi88 » 23 sie 2007, 10:03

Pierwsza połowa szybsza i o wiele ciekawsza od drugiej. W drugiej można powiedzieć, że Niemcy spokojnie prowadziły gry, chociaż Anglia miała swoje sytuacje. Świetnie zagrał wspomniany Micah Richards, aktywni także Joe Cole i SWP po wejściu na boisko. Lampard też chciał się pokazać, widocznie gwizdy skierowane w jego osobę od własnych fanów mu się przestały podobać :P Poza strzeloną bramką też niewiele pokazał. Mógł wyrównac pod koniec pierwszej połowy , ale kopnął prosto w Lehmanna. Razem z Carrickiem nie stworzyli dobrej pary środkowych, rozgrywanie było na poziomie Alonso w ostatnim czasie, czyli bardzo słabe.
Owen od odejścia z Liverpoolu, nie może siebie nazwać szczęśliwym człowiekiem, przynajmniej w aspekcie sportowym. Gdy zobaczyłem wyjściowe jedenastki to naszła mnie myśl, że to mecz Anglia - Niemcy B. Największe niemieckie gwiazdy nie grały i zostały zastąpione (przynajmniej dla mało znającego się na Bundeslidze) mało znanymi graczami. W Anglii także brakowało kilku gwiazd, ale zostały zastąpione bardzo znanymi zawodnikami. I co z tego :?: Anglia przegrywa z odwiecznymi (osłabionymi) rywalami na Wembley. Mam nadzieję, że rządy McClarena się niedługo skończą. Erickssona już nie chcieli, to wzięli jego asystenta i prawą rękę. Bystre...

Wróć do „Anglia”