Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 23 sie 2007, 18:27

Koledzy, ktorzy maja wiekszy staz i na tym forum i w kibicowaniu MU podejrzewam pokazali swoją opinię podobnie jak ja wiec moze zanim zaczniesz cos pisac najpierw zastanow się dwa razy.
to ze jestem na tym forum krótko znaczy ze mam mały staz kibicowania United.. :lol: ! do potegi n-tej...zdziwiłbys sie i to bardzo;]

Duńczyk niewątpliwie jest jedną z największych legend MU i zostawił wszystkie najlepsze lata swojej kariery Diabłom
z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]
Mozesz o tym myslec sobie co chcesz, mozesz stracic szacunek dla Duńczyka i podziwiac chamskie moim zdaniem zachowanie Nevilla
Nie powiedziałem, ze straciłem całkowity szacunek dla Duna, ale podzwiam zachowanie Garego i ten zawodnik nie tylko za to, bedzie miał u mnie szacunek i uwielbienie na zawsze:]
Mozesz tez uwazac sobie o Heinze co chcesz ale prawdą jest, że Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo
A niech mnie w twoich oczach przekresla..w koncu jestem krótko na forum to kibicuje króto MU :lol:
Heinze dostawał hajs za gre itd. a swoim zachowaniem pokazał jak to miał w seercu Czerwone Diabły. Grał tu bo akurat klub był jego pracodawca, a jego gadanie o czaczeniu MU mozna sobie wsadzic teraz do dupy i stracił mu całkowity szacunek. Widac to własnie jaki z ciebie jest kibic United...Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi :twisted:
Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU.
ha! nie nazwałem go szmata, napisałem kropki zbey nie otrzymac ostrzezenia:]

PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Anglia”