to ze jestem na tym forum krótko znaczy ze mam mały staz kibicowania United..Koledzy, ktorzy maja wiekszy staz i na tym forum i w kibicowaniu MU podejrzewam pokazali swoją opinię podobnie jak ja wiec moze zanim zaczniesz cos pisac najpierw zastanow się dwa razy.
z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]Duńczyk niewątpliwie jest jedną z największych legend MU i zostawił wszystkie najlepsze lata swojej kariery Diabłom
Nie powiedziałem, ze straciłem całkowity szacunek dla Duna, ale podzwiam zachowanie Garego i ten zawodnik nie tylko za to, bedzie miał u mnie szacunek i uwielbienie na zawsze:]Mozesz o tym myslec sobie co chcesz, mozesz stracic szacunek dla Duńczyka i podziwiac chamskie moim zdaniem zachowanie Nevilla
A niech mnie w twoich oczach przekresla..w koncu jestem krótko na forum to kibicuje króto MUMozesz tez uwazac sobie o Heinze co chcesz ale prawdą jest, że Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo
Heinze dostawał hajs za gre itd. a swoim zachowaniem pokazał jak to miał w seercu Czerwone Diabły. Grał tu bo akurat klub był jego pracodawca, a jego gadanie o czaczeniu MU mozna sobie wsadzic teraz do dupy i stracił mu całkowity szacunek. Widac to własnie jaki z ciebie jest kibic United...Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi
ha! nie nazwałem go szmata, napisałem kropki zbey nie otrzymac ostrzezenia:]Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU.
PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty