Mało mnie obchodzi co sobie życzysz to po pierwsze. Po drugie może za ostro potraktowałem Argentyńczyka ale zachował się żenująco co najmniej !!Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo. Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU. Tyle w tym temacie.
W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało. Gościu po prostu pokazał jaki jest w rzeczywistości. Nie żaden walczak tylko ktoś komu nie za bardzo chce się walczyć i zawodnik któremu nie można ufać. Dla mnie stracił większość szacunku. Mogę go szanować za grę w realu ale nie będę za sądzenie się o transfer do LFC. Nazwałem argentyńczyka jak nazwałem gdyż zniszczył tą szopką cały piękny obraz walczaka piłkarza który się nie poddaje i któremu można zaufać.
Panowie LEGENDA to legenda. Niema według mnie większych legend i mniejszych Legendarni gracze których wymieniliście szanuję i podziwiam oraz mogę tylko dodać że MAN U miało jeszcze wielu fantastycznych graczy.Niby nic odkrywczego ale miałem ochotę to zaznaczyć.Cytat:
z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]
Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą. A gdzie ja napisałem, że jest największą legendą tego klubu? Można go wymieniac w jednym szeregu z Lawem, Bestem czy Cantoną. Jest najlepszym bramkarzem w dotychczasowej historii Manchesteru. Przy jego wielkim udziale MU sięgał po kolejne mistrzostwa Anglii, zdobył jeden ze swoich dwóch Pucharów Europy i sięgnął po potrójną koronę. To chyba pozwala uznac go za jedną z największych legend United.
I gdzie ta twoja olbrzymia kultura Morrow ??Myślę, że powinieneś stracic caly szacunek do naszego kapitana. I do Rooneya też. Przeciez obaj sie kumplują i to niezle z Gerrardem. Kapitanem i symbolem Liverpoolu. No doprawdy. Ferguson powinien ich jak najprędzej sprzedac a kibice ukrzyzowac. Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
Nie wiem dlaczego nie rozumiesz irytacji niektórych fanów zachowaniem Heinze. (było ŻAŁOSNE!!)
Enoce napisał:
Szperałem na zagranicznych stronkach lecz nic ciekawego nieznalazłemCzy ktoś ma jakieś konkretne informacje o tym jak długo Edvin będzie pałzował ze względu na kontuzję?
Mam nadzieję że, to nic poważnego i VDS wróci bardzo szybko między słupki.