Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias » 23 sie 2007, 22:59

Zico_FCI pisze:Zapewniam cię, że takimi sposobami, jaki prezentuje ITI teraz nowy stadion nie będzie zapełniony nawet 10%.
Jezeli Iti bedzie konsekwentne to zapewniam Cie ze na Legie bedzie chodzic srednio 3 razy wiecej kibico niz teraz za sklw
Zico_FCI pisze: Chyba nie sądzisz, że jakikolwiek twór, który ma powstać na miejsce SKLW będzie zaakceptowany? Ten kto wpadł ten taki pomysł nie ma za grosz wyobraźni.
nie wiem ale sklw( w obecnym skladzie) juz nie ma miejsca bytu. Sekcja ktora repezentuje w tym momencie mniejsza czesc kibicow zasiadajach na stadionie(nie mowie o ogole) nie spelnia swej roli. Zalatwia swoje prywatne interesy kosztem wlasnie klubu np herb.
Dam ci jeden przyklad..sklw dzien przed meczem z vetra jedzie do wilna zobaczyc stadion itp i miedzy innymi zapytac o bilety i dystrybucje....a czytam ostatnio ze sklw nie organizowalo tego wyjazu i umywa rece od calej sprawy. przykaldow jest mnostwo.
PS: sklw sie osmieszylo i kazdy kto wyslal pismo do uokik razem z nimi.
Zico_FCI pisze: Najlepszy byłby taki, który mówi „proszę państwa, a teraz wszyscy śpiewamy” …cisza… „jeszcze raz nalegam o głośny doping”. A tak poważnie to rozumiem, że styl S. może się nie podobać, ale to jeszcze nie powód, aby mu zakaz ładować.
Wiesz mi to nie przeszkadza ale powinien byc umiar. kiedys Staruch prowadzil doping bardziej kultualny i jakos smiem stwierdzic ze byl lepszy niz obecny. A zakaz dostal....sam nie wiem za co ale chyba po murawce w wilnie sobie biegal wiec niech sie cieszy bo na wyspach musial by przez pol zycia pol swojej pensji placic na rzecz panstwa
Zico_FCI pisze: A nie dziwi Cię, kiedy Walter mówi, że cała żyleta to mafia, albo dilerzy? Rozumiem, że takie stwierdzenia bardzo mocno zachęcają ludzi do przychodzenia na stadion.
Wyrwane z konteksu zdanie. Nie cala zyleta ale pojedyncze osobniki znajduja sie i to jest fakt tyle ze nie tylko na zylecie ale rowniez na krytej.

Rownajmy do zachodu czy tez do kultularnego wschodu a nie idzmy na dno.

Wróć do „Polska”