Wiesz Sir Keano pilka sie troche interesuje widizalem troszke wiecej niz jeden mecz van der Saara i na pewno to bramkarz ktory osiagnal wiele, napewno to bramkarz tej gornej klasy! Pamietam go chodzby z rzutow karnych w finale z Ajaxem (Liga Mistrzow jak dobrze pamietam 95/96) ale mysle z ejednak Borucowi nic teraz nie brakuje by mierzyc sie z holendrem! Mowisz ze Lehman nie gralby w Celticu o ile mi wiadomo to van der Sar gral chodzby w takim klubie jak Fulham ktore potega nie jest podobnie jak Lehman grajacy w Schalke czy Borussi ktore do poteg rowniez nie naleza a porownywalne sa klasa do Celticu! Jak na bramkarza Boruc stary jescze nie jest ma 27 lat! (37 Edwin zas 38 Jens) to jakby nie patzrec 10 lat grania na swiatowym poziomie! I mysle ze jednak Boruc trafi jescze do "wiekszego klubu"!
Jesli chodiz o Kahna to moim zdniaem najlepszy bramkarz swiata ktory ma juz za soba lata swietnosci! Ale nieslychane rzecyz wyciagal swojego czasu.
Co do kontuzji Lehmana to nie wiem czy to do konca prawda... Zastanawia mnie czy to nie jest wytlumaczenie, poprostu Lehman chce odpoczac od kicksow ktore popelnial mus odetchnac nabrac wiary i moze o to w tym chodzi? No a na mecz z City to spore oslabienia Gallas, Gilberto, Lehman czy nawet Eboue to czolowka naszej kadry jesli chodiz o doswiadczenie!