Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post autor: wazi » 24 sie 2007, 9:29

lisek_chz pisze:Przede wszystkim błędem była sprzedaż Metzeldera.

A czy on czasem nie poszedł jako wolny zawodnik ? "Magia" Realu zrobiła swoje. Zawodnik chciał odejść, Borussia nie miała nic do gadania więc błędem tego napewno nie można nazwać.
lisek_chz pisze:Jedynym wyjątkiem może być Kuba Błaszyczykowski.
Dobrze, że napisałeś "może być". Chyba najlepszym transferem tego lata jak narazie jest Petric, który z Duisburgiem był najlepszy w szeregach Borussi.
lisek_chz pisze:Florian Kringe na przykład, nie został sprzedany, ale tak jak kiedyś błyszczał w Bundeslidze, tak teraz praktycznie nie gra.
Nie gra a gola strzelił. :P No i co z tego, że zawodnik nie gra tak wiele jak kiedyś, od razu trzeba go sprzedawać ? Póki Kringe nie wyraził chęci odejścia to nie ma potrzeby go sprzedawać, a jakieś szczególnej kasy nie było by za niego. Dziwny tok rozumowania masz lisek. No a może liczą na to, że będzie...jak ty to powiedziałeś "błyszczał" w bundeslidze. Kringe jak by nie było to dla mnie bardzo solidny zawodnik, zawsze coś strzeli coś zaasystuje.
lisek_chz pisze:Frei zagrał bardzo dobry sezon, ale ma zostać sprzedani do Napoli
Ronaldinho ma grać w Milanie a Kaka w Barcelonie. Daj spokój lisek... jeszcze nie nie nauczyłeś, że dopóki nie ma oficjalnego newsa to nic nie jest na 100%pewne ? A wątpie, żeby włodaże Borussi byli tacy głupi, żeby po słabym początku, sprzedawać swojego najlepszego gracza.

A co do Smolarka, to z nim jest tak, że nie grałby w 1 składzie więc nie jest to tak bardzo odczuwalne dla Borussi, choć Smolarek wnosi dużo do zespołu, na kilka bramek zawsze mogło sie liczyć ale jeśli wyraził chec odejścia to przecież, nie będą go trzymać na siłe.

edit:
Jak to możliwe ? kilkanaście minut różnicy między moim postem a Michała a ja go nie widziałem :P Ubiegłeś mnie i to znacząco. :wink:
Ostatnio zmieniony 24 sie 2007, 9:35 przez wazi, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Niemcy”