Arsenal FC (zbiorczy)

benchmarking
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: benchmarking » 24 sie 2007, 13:25

Michał M pisze:Aha, to moje przykłady i ten nieudany mecz z Kolonią tworzą już wiele szmat? :roll: Najpierw naucz się liczyć, a potem będziemy dyskutować, ok? Poza tym, miałeś okazję śledzić całą karierę Kahna? Bo jakoś w to wątpię (szczególnie, skoro sam przyznajesz, że nie śledzisz rozgrywek BL).
Umiem liczyc i mozemy podyskutowac. Czy ja napisalem ze powyzsze wpadki sa jedynymi jakie mial Kahn w trakcie swojej kariery? Nie. Duzo zalezy od tego jak interpretujesz slowo "wiele". Dla mnie wiele, jesli chodzi o bramkarskie wpadki, to jest okolo na przyklad okolo 10, a tyle jak sam przyznales, moglo by sie uzbierac.

Michał M pisze:No i ciekawe czemu Kicker, będący obiektywną i fachową gazetą, dał Kahnowi "klasę międzynarodową" za rundę wiosenną ostatniego sezonu :?: Pewnie za wiele szmat, co nie? :lol:
Nie napisalem , ze Kahn wpuscil wiele szmat w rundzie wiosennej ostatniego sezonu.
Michał M pisze:Prawda jest taka, że zarówno Oliver jak i Jens są jednymi z nielicznych bramkarzy XXI wieku, którym można przypisać klasę światową - dlatego taka trudna była decyzja Klinsmanna w 2006 r. Faktem, jest, że może tej klasy światowej w tej chwili już nie prezentują,
No i sie zgadzamy, prawda?

Koniec tematu z mojej strony.

Wróć do „Anglia”