AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: dzieciol » 25 sie 2007, 10:06

dzieki Ci Yukasz, za ankiete, dzieki tez za zyczenia urodzinowe, kupe czasu zostawilem to forum bez mojego znaku, ale czasem tak trzeba ;)

Na kogo ja glosowalem, nie musze mowic :P dobrze, ze dales Mirko, jako wzmocnienie tegorocznego mercato, bo wiadomo jak bylo rok temu, wieczna kontuzja, same problemy...itd... dzisiaj mamy Mirkasa po pelnym cyklu przygotowawczym, ktory zaczal najwczesniej, w koncy jak sam przyznal, chce byc najlepszym nabytkiem w historii stolecznej druzyny, ja wierze ze sie uda, ma telent, jest mlody, i wreszczcie bedzie mogl to wszystko pokazac..juz jego gra w SCI, byla bardzo dobra, choc pozycja nie jego...
co ciekawe, dzisiaj jak czytalem przypuszczalne zastawienie skladu na mecz z Palermo, to Miras ma grac za Francesco.... nie odwrotnie :P dla mnie troche dziwne, jednak zobaczymy jak sie sprawdzi..logicznym byloby ustawienie Mirka na szpicy przed Frankiem...ale Spal, wie co robi :)

Wartym odnotowanie tez jest fakt ze prezes Palermo, przyznal w wywiadzie, ze wg niego Roma faworytem numer jeden ligi :) inni tez typuja nas w czolowce, wszyscy doznali szoku po SCI :P, a co ciekawe nikt w gronie faworytow nie wymienil Juventusu Turyn :P

Liga rusza juz dzisiaj, Roma gra ostatnia, czas zaczac przedstawienie, niech ruszy najpiekniejsza liga swiata!!!

FORZA RAGAZZI!!!
FORZA ROMA E MIRKO VUCINIC :P !!!

Wróć do „Włochy”