Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 17 sty 2005, 22:27

Loczek pisze: Widać, nie oglądasz Eredivisie na Polsacie Sport.?
nieczesto mi sie to zdarza , czasem patrze na wyczyny ajaxu .. .. a mecze z udzialem pilkarzy z rotterdamu ogladlem raz .
Loczek pisze:
Ebi Smolarek nic nie grał? Zgodzę się z tym faktem, ale pod warunkiem, że masz na myśli ubiegłą rundę. Od kiedy Romeo Castellen przeszedł do Feyenoordu i Danko Lazovic, Polak ma problemy.
niestety wlasnie w tej fazie jego rozwoju mialem okazje sie mu przygladac i mnie nie zachwycil.. no coz moze uchwycilem zly moment..... jednak takie moje spotrzezenia zostaly w mej pamieci dlatego wlasnie w ten sposob sie o nim wypowiadam...

Loczek pisze: Feyenoord słabo się prezentuje?:
slabo ... wrecz slabiutko .... na ich warunki finansowe i kadre napewno nie powinni ustepowac psv .... a zajmuja 4 miejsce .. owszem sa wysoko ...ale sam fakt ze "dopiero" czwarte miejsce i w takim powiedzmy sobie szczerze "srednim" stylu.. . jakos mnie nie przekonuje....
Loczek pisze: Nie twierdzę, że w Borussi zastąpiłby Ewertona,
no, nie przesadzajmy az taki talent z ewerthona to nie jest ... ostatnio zwolnil ..... i nie jest juz taki "dobry" jak kiedys ..... ot zwykly brazylijski przecietniak z lepszymi meczami, i tyle.
Loczek pisze: Ale zauważcie, że Smolarek grał wśród najlepszych w Holandii i dziś ma propozycję z czołowego hegemona niemieskiej Bundesligi. Czyli talent nieprzeciętny.

moze teraz powiem cos wbrew sobie, ale BVB teraz nie rozbraja przeciwnikow forma .. a ich zarzad nie slynie z "madrych" transferow ... wiec nie uprzedzajmy faktow co do talentu Smolarka :)
Loczek pisze: Przykro mi Rebuzz ze Twoj ulubiony klub stracil Ewertona, a Otto Addo jest poporstu słaby.
czemu tak mowisz ? byl zawsze podpora BVB , a poltoraroczna kontuzja pozwolila o nim calkowicie zapomniec ... no coz ...ale napewno nie zgodze sie z takim twierdzeniem ze Addo jest slaby.
Loczek pisze: Tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Skoro teraz, na dzień dzisiejszy na Polaku wieszasz psy, to ciekawe co będzie jeżeli ( daj Bóg ) Smolarek będzie trafnym zakupem i wyszkoli się w szeregach Borussi do rangi chociażby Rosickiego? Wtedy będziesz go kochał i krzyczał wszem i wobec, że on tak jak ty jest Polakiem?
niestety pomyliles "rodzaje" kibicow :) ja taki nie jestem , po prostu teraz sie obawiam o ten transfer i nie wierze ze bedzie on jakims objawieniem , ale gdybym sie mylil ( a bym chcial .. oj nawet nie wiesz jak by chcial sie mylic ) to bym sie przyznal do bledu i oczywiscie cieszyl sie ze BVB by zyskała i ze w koncu Borussia od niepamietnego czasu bedzie miala w swoich szeregach Polaka, zalozmy ze Smolarek przejdzie i bedzie godnie reprezentowal Barwy Polskie - wtedy oczywisce zmienie zdanie .. ( a co to nie mozna bledow popalniac w zyciu ? zle ludzi ocenic ? itd itd ) ale obawiam sie tego ze po prostu Smolarek zostanie kolejna szara postacia w histori BVB i zadnego pozytku obu stronom to nie przyniesie ( BVB i Smolarek )

pozdrawiam :)

Kamilo - rowniez jestem za wystawianiem Rickena , ale Marwijk jakos nie jest sentymentalny i nie daje szans Larsowi , a szkoda ... bo juz na niego HSV i Celtic poluja...a kibice napewno by nie chcieli stracic takiego znakomitego pilkarza i oddanego Fana BVB :)

Pozdrawiam

Wróć do „Niemcy”