Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 sie 2007, 22:02

Cudownym przypadkiem i wlasnymi umiejetnosciami wylowilem druga polowe meczu. I powiem tyle, ze tak grajacego Realu to juz dawno nie widzialem. Moze jak ochlone nieco to znajda sie jakies minusy (albo rkoeman mi znajdzie, wiec po co mam ochlonac?) ale chwilami kapitalnie. Sneijder - mistrzostwo swiata. Bramka, kilka swietnych zagran. Podanie do Ruuda - Gutiemu wychodza takie 3 wsezonie. Zreszta Guti tez nie tak zle. W swoim stylu stal w miejscu ale w poprzeczke trafil i umial tez przetrzymac pilke.
A co najdziwniejsze - Pepe. W drugiej polowie zagral naprawde dobrze jezeli nie bardzo dobrze. Chyba nie przegral zadnego pojedynku. Raul tez swietnie. ogolnie wszyscy na plus. No moze Ruud moglby cos strzelic, bo sytuacje mial, ale on sie jeszcze rozkreci.
Jak dojda Heinze z Arjenem to bedzie jeszcze lepiej. W porownaniu z meczami przedsezonowymi - kosmos.
SiergiejBlanco pisze:Cytat z relacji z rm.pl. Moze ktos wyjasnic oso chosi jakby?
Chyba mu sie cos przywidzialo. Ja widzialem jak sie krzywil bo cos go udo bolalo (lod zreszta byl) a poza tym dostal owacje na stojaco. Bo zasluzyl :]

Atletico jak zwykle. :lol:

Wróć do „Hiszpania”