Toudinho pisze:Bardzo mile powitanie Jose Antonio Reyesa
Czy to miala byc ironia
Vianuch pisze: Ramos - niesamowicie się odnalazł na tym prawym skrzydle, w meczu z Sevillą najlepszy gracz Realu, a dzisiaj asysta. Jest dobrze
kabanos6 pisze:Bardzo dobrze Sneijder , Drenthe , Metzelder, Pepe (!!!), Robinho .... właściwie to cała 11 grała galaktycznie
Tak jak wspominałem, ogladałem jedynie druga połowe i napewno kibice Relau moga być zadowoleni ze Sneijdera. To była jego partia. Co do Metzeldera to napewno zagrał lepiej niż Canna i Pepe we wczesniejszych spotkaniach, widać, że szybkosci nie posiada, ale przynajmniej nie fauluje brutlanie jak wspomniani zawodnicy. Jeszcze wracajac do Ramosa, to nie wiem, ale jak byłbym zdania, że on cieniutko w tym spotkaniu grał. Moze w ofensywie było dobrze, jednak w defensywie mial problemy z Aguero, Simao czy Reyesem. Ogrywali go bardzo czesto, wiekszy problem mieli nawet z Robinho
Zdecydwoanie gra "ponownie" Galaktycznych mogła sie podobac kibicom Realu, przynajmniej patrzac na rywala, range i wczesniejsze kompromitacje w SuperPucharze.