Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: limansky » 26 sie 2007, 10:14

Lechia Gdańsk - Odra Opole 1 1,40

Z reguły staram nie grać się na mój klub, jednak ten mecz wydaje się być całkiem pewny. Po porażce w Warszawie nastroje wśród kibiców nie są najlepsze. Biorąc pod uwagę sportową złość Lechistów i to jak potrafią grać przed własną publicznością, inny wynik jak wygrana zespołu z Gdańska nie wchodzi w grę. Do dyspozycji trenera Borkowskiego są prawie wszyscy zawodnicy, najsłabiej wygląda lewa strona gdzie nie zagra obrońca i pomocnik. Martwić jedynie może historia spotkań, bo w zeszłym roku Odra po bardzo dobrej grze ograła Lechię 0:2. W starciu obu drużyn, które liczyły w tym sezonie na zdecydowanie więcej górą powinni wyjść gospodarze, stawiać ten mecz a ja pomogę głośnym dopingiem zdobyć 3 punkty :wink:.

Na razie tyle, później coś dorzucę. Wysokich dziś.

EDIT:

Warto jeszcze dodać, że na 26 spotkań II ligowych od rundy jesiennej 2005 roku Lechia przegrała u siebie tylko raz. Zespołem który wywiózł z Traugutta komplet punktów była właśnie Odra, jednak wówczas Lechia była w trakcie fatalnej passy 7 spotkań bez zwycięstwa, a Odrę okrzyknięto rewelacją II ligi. Teraz sytuacja jest inna, bo oba zespoły bardzo niekorzystnie rozpoczęły sezon.

Wróć do „Bukmacherka”