AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: McSuchy » 26 sie 2007, 17:53

fieldy napisał:
Co powiecie na postawę Kaki w końcówce ? Strzelił 2 gole, został bohaterem, etc. jednak IMO za 30 ostatnie minut [nie wiem, jak wcześniej ale pewnie dobrze, skoro strzelał] należy mu się porzadna krytyka. Niecelne podania, fatalne uderzenia i straty w sytuacjach 1 na 1.
Powiem tak Kaka nie zagrał w tym meczu niczego wielkiego, widać że jeszcze mu do najwyższej formy sporo brakuje. Jednak mimo tego strzelił 2 gole pokazując że wielkim zawodnikiem jest :D W drugiej połowie cały zespół zagrał słabiej, bardziej asekuracyjnie aby tylko się nie przemęczać. Nie było przecież sensu rwać tempa skoro za 5 dni jeden z najważniejszych meczy w tym sezonie.
Kendo napisał:
Dla mnie karny to sędzia z kapelusza wyciągnął. Zdziwiła mnie jego decyzja po praktycznie stał za Gilardino i widział że Włoch piłki sobie nie wybił.
Nie pisałem że karny był słuszny czy nie, jedynie że większość sędziów by go podyktowała gdyż tak właśnie uważam. Gila zachował się w tej sytuacji tak jak powinien rasowy napastnik widząc że nie ma szans przejąć piłki. Zrobił to tak przekonująco że sędzia podyktował jedenastkę, a jak sam napisałeś stał blisko całej akcji. Fajnie się ocenia pracę sędziego mogąc zobaczyć akcję na powtórkach z kilku kamer, takiej niestety możliwości sędziowie nie mają. Dlatego mnie osobiście decyzja arbitra nie dziwi.

Wróć do „Włochy”