Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post autor: Michał M » 27 sie 2007, 8:38

olson pisze:Michał neta ma tylko w pracy,
Jest jeszcze sieć u rodziców (tylko modem, ale zawsze), ale z niego korzystam sporadycznie (jak w zeszłym tygodniu po Bremie) :wink:
A w ten weekend to w ogóle nie byłem na miejscu i dopiero teraz zerkam na bramki na Youtube :wink:
olson pisze:Cieszy 3. wysoka wygrana z rzędu i gra na zero z tyłu.
Na dodatek zaliczylismy najlepszy start w BL (jak na tą chwilę, tj. pierwsze trzy kolejki :D ). Wszystko byłoby pięknie, gdyby właśnie nie
olson pisze:problemy zdrowotne w naszej kadrze. .
cos mi się widzi, że cała Bundesliga będzie równo kosić Bawarczyków w tym sezonie :? - nie są w stanie dorównać w umiejętnościach piłkarskich, to będą nas "wykaszać" :cegła: :(
olson pisze: Cieszy też kolejna bramka Luci, ale on także odniósł uraz w tym spotkaniu. Na szczęście niegroźny.
Tak, ale na Hamburg raczej nie zdoła się wykurować. Oby chociaż wrócił Klose, bo zostaniemy jedynie z Wagnerem i w zasadzie nie gotowym jeszcze Poldim.
przembal pisze:łatwosc z jaka zdobywa nasz klub bramki mnie poraza.
No, ale podobno gdyby nie Enke i nasza słaba "chancenauswertung" to mogło być i 10:0. Ale nie marudźmy - po zeszłym sezonie to i tak totalna odmiana :D
przembal pisze:Naprawde szkoda ze ta ekipa w tym sezonie nie gra w CL jest to strata dla atrakcyjnosci tych rozgrywek.
Nie ma co juz do tego wracać. Pomysł z dziką kartą może interesujący, ale z drugiej strony taka "uznaniowość" wywołaby zbyt duże wątpliwości i dyskusje co do wyboru. Było nie było, zajęlismy 4 miejsce i po prostu nie spełniliśmy warunków - z Liverpoolem to jednak była inna historia, byli obrońcą trofeum.
przembal pisze:gdzie tych wszystkich zawodnikow upchnac??
Spoko, niedługo zaczenie się Puchar UEFA i meczów przybędzie :wink: Taki Ze Roberto będzie musiał sobie od czasu do czasu odetchnąć, podobnie Franck czy Bastian. Mała rotacja i wszyscy będą mniej lub bardziej zadowoleni :wink:

Wróć do „Niemcy”