Vianuch pisze:Poza tym, gdybyś poczytał uważniej, jest tam wymieniony prezes klubu, który ma taką samą opinie jak 'promadryckie media'
No i będzie bronił swojego zawodnika, co jest logiczne. Każdy by tak postąpił.
Vianuch pisze:Poza tym, to kiedy byś uwierzył, że Ebi dostał niesłusznie czerwień? Jakby prokataloński Ronaldinho Gałka to powiedział?
Uwierzyłbym wtedy, kiedy bym sam widział tam błąd sędziego, a nie widze. Nie wiem, możę jestem zaślepiony i nie chce widzieć że nie było faulu, ale wejście dwiema wyprostowanymi nogami w nogi zawodnika to chyba w moim mniemaniu brutalne zagranie, czyli kwalifikujące się na czerwień. Ja zdania nie zmienie, bo dla mnie kto by taki faul wykonał, zasługuje na czerwoną kartkę i ja kończe ten temat.
EOT
krzychu212 pisze:równie dobrze można powiedzieć, ze kibic Barcy powie że czerwo powinno być - ten sam argument. // fieldy
No sorry, ale As który pisze że po raz kolejny sędzia pomaga Barcelonie nie mając na to dowodów nie jest wiarygodny, ani poszkodowany w tym zdarzeniu Smolarek. Nie chodzi o kibiców Barcy, po prostu IMO faul byłbrutalny i karta w 100% słuszna, a mówie to nie jako kibic Barcy tylko jako kibic piłkarski.