Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 » 28 sie 2007, 23:35

Sytuacja się nieco skomplikowała. Jeden transfer byłby sensowny, choć może być problem. Lita? Chyba kokosów nie trzeba byłoby wyłożyć. Ale to też piłkarz jak na razie perspektywiczny, ale bez konkretnego dorobku. A po drugie to chyba wciąż się leczy.

Anelkę widzę tak samo jak Manumef, tzn. że w ogóle go nie widzę w koszulce Diabła. Piłkarsko może i by pasował, ale po krótkiej lustracji jego przeszłości muszę być na nie :wink:

Na Huntiego raczej nie ma szans. Zwłaszcza, że on raczej by nie chciał siedzieć na ławce, a po powrocie Rooney'a z grą mogłoby być różnie. A Tevezowi, czy Louisowi też taka rola nie przypadnie do gustu.

Obejrzałem wreszcie w całości mecz z Kogutami i nie jestem aż takim pesymistą jak niektórzy. Diabły wbrew niektórym opiniom miały przewagę przez większą część spotkania. Właściwie kłopot był z tworzeniem klarownych sytuacji i może grą na skrzydłach. Znowu podobała mi się praca Hargreavesa i Carricka. No i Vidic świetny występ zanotował.
I dokładnie przyglądając się jeszcze raz golowi Naniego trzeba odnotować, że wkład w gola miał Tevez, który chyba jeszcze musnął tę piłkę.

Wróć do „Anglia”