Antonio Puerta nie żyje

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 29 sie 2007, 15:04

RóżA pisze:sądzisz że my tego nie wiemy
Na pewno znajdą sie tacy co tego nie wiedza albo nie zdają sobie z tego sprawy.
RóżA pisze:nagle wszyscy wyprą się swojego zdania na temat śmierci Puerty?
Ależ ja nie domagam sie tego aby nagle na podstawie dyrdymałów o stolarzu wszyscy się wyparli "zdania" na temat śmierci Puerty, nie chce od nikogo odwoływania łez, emotek i świeczek. Kazdy ma prawo do własnego zdania ja tego nie krytykuje mozna sobie stawiac swieczki gdzie kto chce po prostu mam na ten temat skrajnie inne zdanie i tych dziwnych moim zdaniem zachowań nie do końca pojmuje, tyle.
bellus pisze:Chodzi mi teraz o tą żałobę narodową w Polsce. Absolutnie nie potrzebna, ale przynajmniej darmowa. Bardziej mnie bolało, że rodziny tych ludzi dostały grubą kasę z naszych podatków. Każdy z nas sfinansował poszkodowanym całkiem ładne auto czy tam kuchnie robioną na zamówienie.
Po prostu władza nabiła sobie punktów u wyborców za nasze pieniadze tak to juz zwykle bywa w demokracji. W pełni podzielam twoje zdanie na ten temat (będąc zdziwionym).
czeher pisze:franz a co mnie obchodzi jakis tam stolarz z Ugandy czy jkogos saisadka, ktora codzinnie zamiatala klatke

Własnie nic cie nie obchodzi i bardzo dobrze bo to obca dla ciebie osoba tak powinno byc.

Edyta:

Tego sie można było spodziewać.
Bruno Banani pisze:Wszystkie dzieci EMO tak mają?
Z tego co mi wiadomo to nie.

Bruno Banani wybacz ale biorąc pod uwage poziom twej osoby i wypowiedzi nie mam dzis sił i chęci na "dyskusje" z toba i tak byłby to raczej monolog.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2007, 15:10 przez franz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”