Jestem tutaj od 2004 z przerwą techniczną (mój dostawca internetu - pozdrawiam Dialog - zablokował pilka.pl i nie można było wchodzić), przez ten czas wiele widziałem - mimo wszystko, może za dużo nie pisałem, ale czytać czytałem. Myślę, że rozwinęło się - pojawiło się kilka ciekawych postaci i mimo, że kilka niestety odeszło - np. słynny Holender - to sądzę, że się rozwinęło. Może ten temat nie jest dosłownie tego przykładem, ale ...Do momentu w którym napisałem mojego posta było tak tez w tym temacie mimo tego nie został on zamkniety skoro poprzedni tego rodzaju temat został zamkniety po dniu to nadal twierdzisz ze:
Jednak nie o tym mowa. Jeszcze jedna rzecz, o której nie pisałem. Piszecie o tym, że czym się FIFA zajmuje, że to ona powinna się zdrowiem piłkarzy zajmować. Ja myślę, że to guzik a nie FIFA. 3 piłkarzy padło w poście Babela na samym początku tego tematu. Teraz trzeba się zastanowić czy to dużo. Ja myślę, że to i tak bardzo mało śmiertelny sport, w stosunku do tego ile osób uprawia tą dyscyplinę. Sądzę, że procent wyszedłby znikomy. Oczywiście na 100% są dyscypliny mniej lub bardziej dotknięte przez takie przypadki, ale zawsze znajdzie się coś mniej lub coś bardziej.