FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 29 sie 2007, 19:19

Dzisiaj spotkanie z Interem... i co tu wiecej mowić, cąła Hiszpania nadal zyje tragedia z udziałem Antonio Puerty. Napewno spproo czsu minie zanim wszystko tam wroci na sowje miejsce. Dzisiejsze spotkanie naprawde zapowiadało sie jeszcze kilkanascie dni na ciekawe, a tu obok tego zajscia... Inter bierze rezerwowy sklad. Mam nadzieje, że wiecej nie bedize spotkan z ich udziałem, lepiej zaprosic Bayern, tam przyanjmniej podejda profesjonalnie nawet do takiego spotkania, bo widza, ze komus na nim zalezy. Liczyłem na Jude i plejade gwiazd ze Zlatanem na czele, a tu taka kicha. Mam przynajmniej nadzieje, ze Giovani im troche im wcisnie to Morrati zmieni oblicze swojego podniecenia z Messiego na dos Santosa. :P

Sprzedany został Olmo i pwnie nie wroci, szkoda, ale naprawe mialby bardzo ciezko o miejsce nawet na ławce. Sporo mowi sie o Thiago i mam nadzieje, ze jego transfer to kwestia godzin, podobnie Ezquerro.

Bojan strzela na MŚ, podobnie Iago. A Brazylia odpadła wiec Bojanowi ubył Lulinha, ktory był typowany obok niego na gwiazde tej imprezy.

Wróć do „Hiszpania”