Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 29 sie 2007, 22:58

Sawyer pisze:Aha ... Wyraźnie widac brak Nedveda ...
Jak zwykle... Nie wiem co my poczniemy, jak Pavel skończy kariere :P

Noo i tak ma być :] Ranieri chyba w przerwie przeczytał swoim piłkarzom mojego posta :lol: Wystarczyło zaatakować odważniej, szybciej i od razu efekt w postaci bramek i kilku dogodnych sytuacji. W obronie wciąż było kilka błędów ale gra w ofensywie... co tu dużo gadać, trzy bramki mówią za siebie. Tworzyliśmy sytuacje i wykorzystywaliśmy je, czego nie było widać w I połowie. Na uwagę zasługuje wejście smoka Molinaro, bardzo dobra gra Chielliniego, Salihamidzic również szukał gry, biegał i wywalczył pare wolnych ;) Podobnie Iaquinta, u którego widać duże zaangażowanie w grę. Ogólnie w II połowie dobrze zagrały skrzydła, brakowało mi tylko troche strzałów z dystansu :P Wynik mógł i powinien być wyższy, bo IMHO dosyć wątpliwy karny dla Parmy... 9/10 sędziów by tego nie odgwizdało, a w końcówce Palladino miał jeszcze sytuacje sam na sam i tylko on jeden wie, dlaczego nie podał piłki do Trezegueta. Zwracając uwagę na fakt, że zabrakło kilku podstawowych zawodników wynik i gra w II połowie bardzo mnie cieszą :jupi:

Wróć do „Włochy”