FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post autor: arek_ahig » 30 sie 2007, 0:00

arek_ahig pisze:Mam nadzieję i głęboko ufam , że dostaną z 5 od Barcelony
No i moje życzenie spełniło się :D Dzięki Barcelono! :P Chociaż z drugiej strony nie pogniewałbym się jeżeli zaaplikowalibyście im troche więcej tych bramek. Tak na zapas, żeby ich troche pokory i szacunku nauczyć. Napiszcie mi przynajmniej jak tam wyglądała gra Interistów. Nie istnieli - taka jest odpowiedź?

A tak jeszcze btw, to nawet najsilniejszy skład niewiele chyba by im pomógł. Mancini o tym wiedział i zabrał "2 garnitur", żeby w razie ew porażki móc ją usprawiedliwić. Ot cała jego filozofia. Nie od dziś wiadomo, że trener to wybitny niewątpliwie nie jest... I uprzedzając ew riposty ze strony kibiców z Mediolanu, powiem, że nie dopatrywałbym się tutaj innych powodów wystawienia takiej 11. Takie rzeczy to nie z Mancinim...
rkoeman pisze:druzyny, ktore musza dostac tytul w prezencie bo nie potrafia go zdobyc
trochę w tym racji jest, luźna interpretacja, ale trudno nie zgodzić się z faktem, że 17 lat to kawał czasu, a ten prezent to taka metafora - trudne słowo, jakby co :wink: ,żeby koledzy moderatorzy nie dopatrywli się napinki
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 0:16 przez arek_ahig, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hiszpania”