A jak dla mnie nie bo już lepiej przekazać część zysków ze spotkania na odpowiedni cel niż zupełnie odwołać mecz.Berik pisze:Jak dla mnie Puchar Gampera powinien zostac odwolany.
Od kiedy to w Pucharze Gampera liczymy na poważniejsze granieBerik pisze:Kto bedzie miec glowe do powazniejszego grania w obliczu takiej tragedii
Fajnie, że zobaczyłem to czego oczekiwałem a więc poza opaskami i minutą ciszy odpowiednie koszulki i transparenty.
Przechodząc do meczu to...
Toure Yaya \o/ To jest to czego od niego oczekuję. Jak dla mnie najlepszy na boisku (może wspólnie z Dos Santosem). Dobry w odbiorze, aktywny w środku pola, asysta, podanie na setkę do Gio (nie wykorzystane), dobry strzał z dystansu wybroniony przez Toldo no i zajebista bramka \o/ Rijkaard aż musiał zdjąć go wcześniej z boiska, aby brawa oddzielne mógł otrzymać
Generalnie szkoda, że Inter zagrał tak jak zagrał. Wiadomo, że Puchar Gampera to taka zabawa, ale jednak zawsze przeciwnik wystawia chociaż na parę minut swoje gwiazdy, aby kibice mogli ich zobaczyć. To typowy mecz dla kibiców, ale Inter olał to zupełnie. Wiadomo, że trudno wyciągać z tego jakiekolwiek wnioski, ale ja bym się jednak nieco wstydził gdyby Barcelona w meczu z Bayernem (identyczna ranga spotkania) przegrała 5:0 spędzając przy tym 75% spotkania na własnej połowie.
Nasza gra wyglądała dobrze, ale przy braku przeciwnika nie mogło być inaczej. Skoro wyróżniłem Toure to należy wyróżnić też Dos Santosa. Aktywny też Deco. Szkoda, że Eto'o nie strzelił gola po kapitalnej akcji z Henryczkiem. Od razu potem opuścił boisko, ale obstawiam, że po prostu nie chcieli ryzykować i nic mu nie będzie. Henry generalnie wciąż przeciętnie. Dinho zresztą też nic specjalnego. W ogóle to nie wiem co pisać po takim meczu. Chyba tylko Toure Yaya \o/