Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 30 sie 2007, 10:33

Corinthians pisze:Tak tylko, że Benfica zawsze miała młody skład i jakoś potrafiła z nim zajść nawet do ćwierćfinału LM. Poza tym całą ekipą kieruje doświadczony Rui Costa, więc Benfica wydaje się mieć mocny i poukładany skład ze znakomitym szkoleniowcem.
Wymieniasz Rui Coste, tylko ze on akurat moze przez wieksza czesc sezonu leczyc kontuzje, wiec kto ma ich porpowadzic ci mlodzi poludniowcy, piszesz ze Benfa zawsze maila mlody skald a ja do rpzeciw wagi daje taki oto przyklad wielkich talentow ktorzy nie dali rady ogolnie w Europie czy w 1roku - Donovan, gral wielkie jedno .... a na MS pokazal sie z dobrej strony, dalej Riquelme, Robinho, Gago, Higuan, Marcelo, Borgetti
Dla mnie Benfa to jeden z najslabszych zespolow w LM
Corinthians pisze:Chodziło mi, że własny teren nie pomagał tym drużynom wyjść z grupy. Jakie są podstawy, żeby sądzić, że w tym roku to się uda?
Takie jak ostatni awans Celticu, ktory do ubiegleg roku nigdy nie awansowal. A wlasny teren zawsze bedzie ich atutem i przez to beda zawsze u mnie w roli czarnych koni, kto wie moze w tym roku ktos z nich porpawi gre na wyjazdach

Taki Szachtar czy Olympiakos wydaje sie wg mnie duzo mocnijsy niz Benfica
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 10:36 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”