Wymieniasz Rui Coste, tylko ze on akurat moze przez wieksza czesc sezonu leczyc kontuzje, wiec kto ma ich porpowadzic ci mlodzi poludniowcy, piszesz ze Benfa zawsze maila mlody skald a ja do rpzeciw wagi daje taki oto przyklad wielkich talentow ktorzy nie dali rady ogolnie w Europie czy w 1roku - Donovan, gral wielkie jedno .... a na MS pokazal sie z dobrej strony, dalej Riquelme, Robinho, Gago, Higuan, Marcelo, BorgettiCorinthians pisze:Tak tylko, że Benfica zawsze miała młody skład i jakoś potrafiła z nim zajść nawet do ćwierćfinału LM. Poza tym całą ekipą kieruje doświadczony Rui Costa, więc Benfica wydaje się mieć mocny i poukładany skład ze znakomitym szkoleniowcem.
Dla mnie Benfa to jeden z najslabszych zespolow w LM
Takie jak ostatni awans Celticu, ktory do ubiegleg roku nigdy nie awansowal. A wlasny teren zawsze bedzie ich atutem i przez to beda zawsze u mnie w roli czarnych koni, kto wie moze w tym roku ktos z nich porpawi gre na wyjazdachCorinthians pisze:Chodziło mi, że własny teren nie pomagał tym drużynom wyjść z grupy. Jakie są podstawy, żeby sądzić, że w tym roku to się uda?
Taki Szachtar czy Olympiakos wydaje sie wg mnie duzo mocnijsy niz Benfica