Nie rozumiem do czego znowu pijesz? Mniemam, że do powyższego komentarza, chociaż bardziej możliwe wydaje się, że do tych w temacie o Bracelonie ... I tutaj rodzą się 2 wątpliwości... Albo czytasz pobieżnie, albo masz problemy z dostrzeżeniem prawdziwych intencji moich wypowiedzi. Zresztą to nie mój problem. Nie zawsze wszystko co wydaje się czarne, jest takie w rzeczywistości... W przeciwieństwie co do niektórych potrafię obiektywnie spojrzeć na sytuacje i nie jestem ślepo zapatrzonym kibicem swojej drużyny. A jeżeli już moje posty mają charakter raczej z rodzaju tych agresywnych, to jest to celowy zabieg, mający na celu wam dopiec. Domyśl sie why...Nie znoszę głupoty, obłudy i hipokryzji. A wszystkie z powyższych cech dość często przejawiają się na tym forum.Pan arek_ahig kolejny bojownik o wolnośc słowa na forum, męczennik, ostatni sprawiedliwy. Gratuluje dobrego samopoczucia w tej roli.
Żeby nikt nie wyskoczył znowu z regulaminem, napisze raz jeszcze, że według mnie wczorajszy wystep Interu był tylko jednorazowym wyskokiem, co chwały wam nie przynosi, ale nie znaczy wcale, że może stac się to normą. Nadal jesteście w moich oczach głownymi pretendentami do mistrzostwa, czego oczywiście jako kibic Juventusu wam nie życzę. Trudno będzie was pokonać, ale dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe.