"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post autor: mete » 30 sie 2007, 12:37

ja nie glosowalem ale poddam swioja 11.bedzie sie ona opierala na dwoch calych meczach oraz na notach gazet i skrotach bo nie jestem w stanie ogladnac wiekszosci meczy.tych co widzialem w akcji to opisze dlaczego oni.

Doni - ogladalem caly mecz Romy.na "0" wiec go dalem.dotego kilka akcji obronil

Oddo - to juz na skrotach ale rowniez na opisach.ladnie rajdy i dobry w obronie.jak za czasow gry w Lazio

Nesta - najlepszy defensor w Seria A potwierdzil to w ostatnim meczu

Mexes - bramka i prawie bezbledny w defensywie

Panucci - mimo ze gral na srodku a jest prawym obronca a u mnie jest na lewej to nie moglo mi go zabraknac w 11.swietny mecz.zagral po profesorsku

Ambrosini - na nic nie pozwolil rywalom w srodkowej czesci boisko do tego bramka (i kontuzja :( choc nie grozna) zagral jak na kapitana przystalo

Aquilani - przycmil w pierwszej kolejce De Rossiego ktory mial duzo strat.kapitalna bramka wiele udanych podan i odbiorow.nastepca Pirlo

Montolivio - nie widzialem go w akcji ale zaliczyl bramke i asyste chyba.duzo dobrego sie o nim mowi

Kaka - jeszcze w nienajwyzezej formie ale 2 bramki strzelil. to cechuje tych najlepszych

Totti - rezyser gry Romy.od niego wszytko zalezy.dobry mecz choc bramki nie strzelil

Trezeguet - strzelca 3 bramek nie moze zabraknac w jedynastce kolejki.w pieknym stylu wraca do Seria A

gracz kolejki: Trezeguet

Wróć do „Włochy”