Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post autor: arek_ahig » 30 sie 2007, 13:53

arek_ahig pisze:albo masz problemy z dostrzeżeniem prawdziwych intencji moich wypowiedzi
...
Babel pisze:Generalnie jeśli było to ironiczne to bardzo tania ta ironia.
Przestrzegałbym przed wszechogarniającą te forum manią ironii. Zdecydowanie za często jest ten rodzaj retoryki nadużywany. Nie dostrzegaj rzeczy, których tak naprawdę nie ma. To się nazywa schizofrenia paranoidalna.

To się nazywa offtopic i jest karany WP. Liczę, że już wrócimy do meritum tematu // Babel
Z tobą niestety będzie to trudne. I ty piszesz o hipokryzji? Skoro czuwasz, żeby regulamin nie był łamany, sam go najpierw przestrzegaj. Zresztą domyślasz się zapewne jaki jest mój stosunek do twojej osoby. Tu na tym forum możesz być panem i władcą. Na całe szczęście tu i tylko tu. No cóż, ale to pewnie moja wina, a dziełem przypadku jest to, że otrzymuje ostrzeżenia wyłącznie od ciebie ( za wyjątkiem jednego). Ale tak to bywa jak jest się "mocnym" siedząc przed komputerem. Wiesz jak się to nazywa...? A i uprzedzając twoje ew. riposty wiem gdzie masz mój stosunek co do twojej osoby. U mnie oczywiście rzecz ma się podobnie.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 15:42 przez arek_ahig, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”