Zico_FCI pisze:A wracając do meczu. Po raz kolejny fatalnie zaprezentował się Jimenez. Praktycznie w każdym sparingu, w którym grał była bardzo mało widoczny, a jak już dostał piłkę to ją szybko tracił. Wiem, że to tylko sparingi, ale powoli zaczynam żałować, że nijako wymieniliśmy Mariano na niego. Marian przynajmniej dużo biegał i starał się cokolwiek zdziałać na tym boisku. El Mago przypomina mi na razie Burkharda.
Adriano na siłę chcę zostać w klubie i kosić kase siedząc na trybunach. Fakt ten pokazuje, że nie wiele ambicji już w nim został i na jego mityczne już przebudzenie raczej bym nie liczył.
dokładnie się zgadzam... i pytanie po co Jimenez nam był ? nie lepiej byłoby zostawić rok temu Davida Pizarro ? To samo tyczy się wyboru sprzed roku tzn Adri czy Oba - odszedł Oba i tego teraz żałujemy...
co do meczu to blamaż na całej linii. Nie pociesza mnie tłumaczenie że to towarzyski, że to drugi skład, bo tak naprawdę taki skład jak tam wybiegł nie był wcale taki słaby i powinien przynajmniej POWALCZYĆ ;/...
i jeszcze jedno: jak z Empoli nie wyjdzie na boisko David Suazo w wyjściowej 11-tce to się chyba pochalastam ;/... Cruz w sparingach niczego nie pokazywał, David natomiast strzelał gole za golem a jednak to Ogrodnik wyszedł w pierwszej kolejce w podstawie.