Według mnie to jest duże a nawet bardzo duże naduzycie, ale co tam.czeher pisze:Slucham komentrzay i slysze: republika bananowa - w sumie lekkie naduzycie ale co tam
Jasne chyba tylko według polityków LISu czy tam LISa bo nie wiem jak ten dziwaczny twór sie zwie.czeher pisze:Kaczmarek za tydzien mial wyglosic expose
No własnie wracając do ojca Dyrektora. Już jakiś czas temu zauwazyłem, że aby uważać sie w pewnych kregach za oczytanego inteligenta trzeba ślepo nienawidzic Rydzyka i krytykować go za wszystko co robi. Mi osobiscie jego nie ciekawe i nudnawe jak dla mnie radio nie przeszkadza ale jest bardzo wielu ludzi, którzy chcą je zwalczać ciekawe z jakiej przyczyny. Taki np. Jurek Owsiak ciekawe co on ma do Rydzyka, wiem że Radio i TV Trwam cos tam bełkotało o Woodstocku ale żeby sie tym na tyle przejmowac to troche przesada. Ostatnio Owsiak zaczyna sie pluc w jakis zenujacy sposób bo Rydzyk dostał dotacje od WS, której nie lubi a on proWS Jurek O. kasy nie dostał z powodu słabosci i błedów jego dokumentów czyli co za jego błędy tez odpowiada Rydzyk. Owsiak tym swoim głupawym listem i postawą dziecka, które nie dostało cukierka wiele stracił w moich oczach.Michał M pisze:Widzę, że dyskutujecie o ojcu Tadeuszu
IV RP nie istnieje! Jeszcze długo nie bedzie istniała, watpie czy kiedykolwiek zaistnieje.Michał M pisze:IV RP
Mam podobne zdanie na ten temat. Populizm i socjalizm może wygrac te wybory bo: Wiadomo mistrzowie kampani są po ich stronie duza kasa z budżetu państwa na kiełbase wyborczą tez i jak wiadomo elektorat PiS jest bardzo zdyscyplinowny oni na pewno beda głosować. Poza tym prosty l*d kocha tego pseud prawnika Ziobre, który na politka demokratycznego się swietnie nadaje (potafi wciskać kit i to swietnie) no i wiadomo ciemny l*d to kupi(program pis).Corinthians pisze:Wg mnie, jeśli komisja śledcza nie zostanie powołana to PiS wygra wybory
Corinthians pisze: SLD, dla których powołanie komisji będzie pewnikiem do powrotu do władzy.
Jak wygra PO to czerwoni i tak wrócą do władzy i komisja nie bedzie potrzebana. PS: Chroń nas Jahwe Allahu i co tam jeszcze jest przed władza SLD.