Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 sie 2007, 17:29

franz pisze:posiad swietny (moim zdaniem) program.
No dobra program programem ale bellus z 'Deco Tymonem Jagła 07 zgłoś sie coś tam jeszcze' już mi mówili że program sobie a życie sobie i tak jest OK. Krótko - program jest od tego aby był i może mieć więcej wspólnego z kosmosem niż szarą ziemską rzeczywistością. Bo jak mówisz teraz tak o programie to mam wrażenie że jak PiS znowu powie że będzie 10mln mieszkań to pół Polski na nich zagłosuje. I co nie ma tam jakichś byłych 'lewaków, obrzydliwych prawicowców czy też po prostu średniaków' :?: Kto tam jest w ogóle :?: I jeszcze jedno - nie ma ich w korycie (czyt. na 'scenie politycznej') od... nie pamiętam odkąd czyli można założyć że są nie nachapani :> Bo nie oszukujmy się ale jakiś znikomy procent z osób żyjących w świecie polityki nie będzie doił krowy zwanej Polska gdy jej cycki będzie miał na wyciągnięcie ręki (patrz słynna ostatnio sprawa gruntów) :roll: Nie obawiasz się tego wszystkiego że oni nie różnią się od innych :?: Zresztą i tak praktycznie nikt oprócz zagorzałych fanatyków na nich nie głosuje i nie mają szans bo bliżej im chyba do śmierci niż dni chwały.
czeher pisze:franz ja tak sobie mysle ze Yukaszowi ten pkt moze sie nie podobac Razz
To zła tez jest :stop:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”