Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 sie 2007, 19:22

Grupa jak grupa są cztery zespoły i dwa awansują dalej :P Czyli jednak trafiliśmy na angielski zespół i w sumie dobrze że będzie to MU :evil: Będzie za co się odegrać i mobilizacja na 200% bo mam nadzieję że nie strach w oczach i nie wiem jaki respekt. Po prostu będzie trzeba zagrać swoje i uciułać z nimi jakieś punkty tym bardziej że mają kontuzje i na razie w lidze forma nie ta :P Dalej to Sporting i Dynamo czyli znowu Ukraina będzie grana :? Rok temu przegraliśmy wyjazd z Szachtarem ale nie pamiętam w jakich okolicznościach był ten mecz rozgrywany ale chyba już mieliśmy awans i był to przedostatni mecz, chyba :think: Teraz będzie trzeba po prostu awansować. W Portugalii też łatwo nie będzie ale rok temu miało być podobnie z Olymiakosem w Grecji a daliśmy radę. Na pewno ze Sportingiem i Dynamem trzeba u siebie wygrać i walczyć na wyjazdach. Myślę że z MU rozegramy walkę o pierwsze miejsce w grupie :bicz:

Najsłabsze grupa to zdecydowanie H. Milan jak i Liverpool też łatwo trafili i powinni szybko awansować. Silna jest grupa E z tym że zobaczymy jak Lyon będzie się prezentował. I jestem zgoła odmiennego zdania niż reszta bo wg mnie Inter może z każdym pogubić punkty jak i łatwo awansować. Rywali ma mniej więcej na podobnym poziomie a młode gwiazdy PSV też nie wydaje mi się żeby grały źle. Oprócz Interu chyba każdy może awansować z tym że im też nie musi być łatwo jak nie będzie odpowiedniej mobilizacji. Poza tym ciekawy będzie rewanż Chelsea vs Valencia. Wsio!

No i wybór Maldniniego - skandal :!:
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 19:31 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”