Nie wiem dlaczego, CSKA sie zagubila po czerwcu i lipcu gdzie wiekszosc pilakrzy wyjechala na rozne turnieje z reprami (Krasic, Dudu, Love, Jo) + dlugotrwala kontuzja mozgu dryzuny Carvalho. Graja bardzo srednio w lidze rosyksiej a ich dorobek wykazdowy naprawde jest tragicznyMakis pisze:czyli kluby, ktorych najbardziej sie obawialem
Zas Lyon to mnie w ogole nie przekonuje i bedzie dla mnie wielkim zaskoczeniem jezeli nawiaze w LM do wystepow Lyonu za Houliera czy le guena. Ten system im nie sluzy, ubytki nie zostaly zniwelowane bo byly zbyt duze ponadto kontuzje
Jak juz pisalem ta grupa jest najbardziej wyrownana sposrod wszytskch i Olympiakos moze namieszac chociaz na dobra sporawe nie wiadomo na co ich stac, gdyz liga dopiero ruszy w weekend.Makis pisze:Czeher obstawia, ze druga druzyna, ktora awansuje bedzie Olympiakos Michala Zewlakowa.
Real potrzebuje czasu, Werder w rozsypce i jest to tylko namaistka zespolu z poprzednich sezonow, zas Lazio silne nie jest, w Olympiakosie rowneiz powazne zmiany wiec trudno cokolwiek wyrokowac ale nie ukrywam ze chcialbym aby grecy awansowali i bede za nich trzymac kciuki