Grupa C Liga Mistrzów 2007/08

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 31 sie 2007, 0:15

Makis pisze:czyli kluby, ktorych najbardziej sie obawialem
Nie wiem dlaczego, CSKA sie zagubila po czerwcu i lipcu gdzie wiekszosc pilakrzy wyjechala na rozne turnieje z reprami (Krasic, Dudu, Love, Jo) + dlugotrwala kontuzja mozgu dryzuny Carvalho. Graja bardzo srednio w lidze rosyksiej a ich dorobek wykazdowy naprawde jest tragiczny :!: Nawet u siebie nie radzili sobie z dolem tabeli - Gazaev musial sobie radzic bez waznych ogniw a jak wrocili to bez wakacji prakltycznie i efekty w widac

Zas Lyon to mnie w ogole nie przekonuje i bedzie dla mnie wielkim zaskoczeniem jezeli nawiaze w LM do wystepow Lyonu za Houliera czy le guena. Ten system im nie sluzy, ubytki nie zostaly zniwelowane bo byly zbyt duze ponadto kontuzje :!: a Juninho coraz starszy
Makis pisze:Czeher obstawia, ze druga druzyna, ktora awansuje bedzie Olympiakos Michala Zewlakowa.
Jak juz pisalem ta grupa jest najbardziej wyrownana sposrod wszytskch i Olympiakos moze namieszac chociaz na dobra sporawe nie wiadomo na co ich stac, gdyz liga dopiero ruszy w weekend.
Real potrzebuje czasu, Werder w rozsypce i jest to tylko namaistka zespolu z poprzednich sezonow, zas Lazio silne nie jest, w Olympiakosie rowneiz powazne zmiany wiec trudno cokolwiek wyrokowac ale nie ukrywam ze chcialbym aby grecy awansowali i bede za nich trzymac kciuki :P

Wróć do „Puchary Europejskie”