Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 31 sie 2007, 4:46

Obrazek
gieksa pisze:ale inter to już raczej na pewno pewniakiem nie jest
A ja nigdy nie byłem tak pewny Interu, jak teraz w meczu z Empoli :P Sam na 90% zagram handicapa (na unibecie mam kurs 2.45 :shock: ). Empoli sprzedając Almirona, straciło około 40% na wartości (mój kalkulator bukmachera tak wyliczył :P ). Kibicuję im, bo gra tam kilku Juventinich (tzn póki co grzeją ławe ;) ) ale prawda jest taka, że w tym sezonie będą walczyć o utrzymanie. Viola już pokazała im miejsce w szeregu 8) A Inter za wszelką cenę będzie chciał to spotkanie wygrać, w ostatnim czasie ich ambicja została bardzo podrażniona (samobój w doliczonym czasie z Udinese i tylko 1-1, dotkliwa porażka z Barcą, która może być bardzo myląca :!: ). W obliczu mega wysokich zwycięstw Milanu i Juve, teraz kolej na Inter :P Mancio nie wziął na Camp Nou największych gwiazd głównie z myślą o meczu z Empoli. Do tego bilans- na 12 ostatnich pojedynków, aż 10 razy wygrywał Inter, z czego 7 razy różnicą przynajmniej dwóch bramek ;) A i Matrix jest kontuzjowany, więc też już nie strzeli samobója z połowy boiska :twisted: ;)

Charleroi - Mons AEC 1 (1.70)
Den Bosch FC - Cambuur Leeuwarden 1 (1.35)

Schalke 04 - Bayer Leverkusen 1 (1.80)
Pandurii - Gloria Buzau 1 (1.57)

Wróć do „Bukmacherka”