Proszę Cię, mało nie spadłem z krzesłaAkarin pisze: Te pojedynki Pepe vs Sanogo. Piękno futbolu.
Nie zdziwię się, jak w 1/16 P. UEFA zamiast 2-3 niemieckich drużyn, będzie ich z pięć lub sześćAkarin pisze:Fajnie dla niemieckich zespołów. Każdemu będzie ciężko wyjść z grupy.
Dokładnie tak - w zasadzie mogą juz im od razu oddać 1 miejsce, a reszta niech walczy o drugieMentor pisze:Milan tradycyjnie łatwiutka grupa. Czemu nie jestem zaskoczony?![]()
Ja tam ich w P. UEFa nie potrzebujęolson pisze:Brema nie dość, że grają teraz wielki piach, to jeszcze trafiła na taką grupę. Niech chociaż awansują do Uefa, policzymy się.
Yeeah! Myślę, że w związku z tym polska telewizja skupi się własnie na meczach druzyn z polskimi bramkarzami - nic nie może bardziej ukoić polskiej duszy niż widok rodaka na ławce rezerwowych lub trybunach słynnej europejskiej drużynymete pisze:no to jak Miskiewicz to dodajmy tez Szczesnego z Aresnalu i bedziemy mieli prawdziwa kolonie polskich bramkarzy
To, że Donieck wyeliminował Red bulla (jakoś nie dodał Salzburgowi skrzydełczeher pisze:Milan trafil na dosc latwych rywali i oprocz niego widze Szachtar w dalszej fazie![]()