Co do dzisiejszego meczu o Superpuchar to przed nami naprawdę cholernie trudne spotkanie. Sevilla to w chwili obecnej zespół klasy światowej który może wygrać z każdym, świetnie poukładany, grający szybką piłkę i mających bardzo wyrównany skład. Naprawdę zespół ten bardzo mi imponuje, pokazuje że za nieduże stosunkowo pieniądze można stworzyć ekipę rywalizująca z najlepszymi bez żadnych kompleksów. Mecz będzie pierwszym poważnym sprawdzeniem tego jak przygotowany jest zespół do sezonu, jeżeli wygramy to znaczy że już teraz możemy rywalizować z każdym. A jeżeli przegramy? No cóż tragedii nie będzie zwłaszcza jeżeli zagramy dobre spotkanie, tak jak mówiłem przegrać z Sevillą to żadna hańba. Zaś scenariusza że zanotujemy fatalny występ i zostaniemy upokorzeni przez rywala nawet nie dopuszczam do myśli
Liczę że Inzaghi pokaże dziś znów swój talent i strzeli bramkę choćby tyłkiem, ale strzeli
P.S
Nie mogę się doczekać polskiego komentarza, jestem pewien że dowiemy się wielu ciekawych rzeczy o naszej ekipie