... Abidal, Cacapa, Tiago + dlugotrwale kontuzje Freda czy CoupetaMakis pisze:Fakt, odeszli Malouda i Hullier
Jezeli inna grupa dla ciebie jest bardizje wyrownana to juz twoja sprawa ja glosze swoj poglad i go nie zmienievakabayashi pisze:nie moge sie zgodzić
chyba zaabardzo utkwil wam w glowie ogolny obraz Lyonu z przed poprzednich sezonow i Romy z poprzendiego, bo na dobra sprawe Roma poza poprzednim sezoniem w LM nie byla zbyt wymagajacym przeciwknikiemvakabayashi pisze:co innego gdbysmy dostali Rome czy Lyon
czy ja napisalem ze sa na rownivakabayashi pisze:jak dla mnie Werder,Lazio,Olympiakos to drużyny odstające poziomem od Realu nawet mimo ze ten druzyne zbudował w miesiąc
vakabayashi pisze:zwróc uwagę ze Real mimo kryzysów ostatnich lat i tak w grupie LM radził sobie nadzwyczaj dobrze
Stosunkowow dobrze, wg mnie to byla dobra przez meke a co do grekow przdostatni sezonvakabayashi pisze:stosunkowo łatwy mecz z grekami u siebie
Real Madrid CF 2-1 Olympiakós
I gol na wage zwyciestwa strzelony w koncowce przez Soldado, w Pireusie byl podobny wynik na korzysc gospodarzy