Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 31 sie 2007, 18:15

Dudek :P Zaraz potem odpowiednio Mousier 30 baniek i Saviola :boruta:

A tak na serio to stawiam mimo wszystko na Robbena. Real bardzo potrzebowal przynajmniej jednego klasowego skrzydlowego i nareszcie bedzie go mial. Lui$em Figo w swoich najlepszych latach nie jest, ale i tak potencjal ma ogromny, jest szybki, dynamiczny, potrafi dobrze podac. Do tego jest bardzo wszechstronny i ma znakomity drybling. Jak dla mnie to absolutna czolowka wsrod skrzydlowych na swiecie. Na pewno sie sprawdzi :)

Nastepnie drugim najwiekszym wzmocnieniem jest IMO Heinze. Wymiatal w PSG, w swoim pierwszym sezonie w MU byl jednym z najlepszych zawodnikow Red Devils. Moze grac jako srodkowy defensor i boczny obronca. Dobrze sie ustawia, silny, zwrotny, udanie gra wslizgami. Nierzadko gra brutalnie, ale to mu wybaczymy :P Konkludujac: biorac pod uwage cene to chyba najlepszy transfer Blancos w tym okienku transferowym.

Na trzecim miejscu transfer Sneijdera, ktory istotnie wymiatal w meczu z Atletico, ale poczekajmy 8) To dopiero pierwszy mecz. Nadal mam spore watpliwosci, czy jest to odpowiedni pomocnik na pozycje mediapunta, vulgo: kreujacy gre, regulujacy tempo gry, majacy wspaniala technike, bedacy bardzo czesto przy pilce etc. Jest to raczej typowy pomocnik ze znakomitym strzalem z dystansu. Z pewnoscia wiele owych bramek w sezonie zdobedzie. Ostatni sezon mial znakomity (poprzednie wrecz przeciwnie) i slaby pilkarz to z pewnoscia nie jest.

Potem jest mlody, utalentowany Drenthe i dlugo, dlugo nic :P Bo nie sadze, zeby przyjscie Schustera jakos specjalnie Real wzmocnilo. Biorac pod uwage chocby to, iz Raul nadal gra w pierwszym skladzie :lol2:

WP. Pracujemy na bana? // Babel

Edit: za Figo? Ergo: za prawde. Przykro mi, ale nie potrafie inaczej o nim pisac. Spodziewalem sie oczywiscie ostrzezenia od kibica Interu, tudziez Realu. Nie jestem zaskoczony :)

Jezeli chodzi o bana, to coz, blisko, blisko coraz blizej :lol2: Bywa.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, 18:36 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”