A tak na serio to stawiam mimo wszystko na Robbena. Real bardzo potrzebowal przynajmniej jednego klasowego skrzydlowego i nareszcie bedzie go mial. Lui$em Figo w swoich najlepszych latach nie jest, ale i tak potencjal ma ogromny, jest szybki, dynamiczny, potrafi dobrze podac. Do tego jest bardzo wszechstronny i ma znakomity drybling. Jak dla mnie to absolutna czolowka wsrod skrzydlowych na swiecie. Na pewno sie sprawdzi
Nastepnie drugim najwiekszym wzmocnieniem jest IMO Heinze. Wymiatal w PSG, w swoim pierwszym sezonie w MU byl jednym z najlepszych zawodnikow Red Devils. Moze grac jako srodkowy defensor i boczny obronca. Dobrze sie ustawia, silny, zwrotny, udanie gra wslizgami. Nierzadko gra brutalnie, ale to mu wybaczymy
Na trzecim miejscu transfer Sneijdera, ktory istotnie wymiatal w meczu z Atletico, ale poczekajmy
Potem jest mlody, utalentowany Drenthe i dlugo, dlugo nic
WP. Pracujemy na bana? // Babel
Edit: za Figo? Ergo: za prawde. Przykro mi, ale nie potrafie inaczej o nim pisac. Spodziewalem sie oczywiscie ostrzezenia od kibica Interu, tudziez Realu. Nie jestem zaskoczony
Jezeli chodzi o bana, to coz, blisko, blisko coraz blizej