Arsenal FC (zbiorczy)

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ddworakk » 31 sie 2007, 18:22

No mysle ze grupa fajna! Napewno ciekawe mecze beda grali kanonierzy z Sevilla bo to bardoz mocny zespol ale czy my kogos sie obawiamy? Pozwole sobie wrocic do naszej dyskusji z przed kilku dni! Dotyczyla bramkarzy! BArdoz bronilem tam Boruca pisalem ze chcialbym miec go w Arsenalu i ze jest znakomitym specjalista! Niektorzy temu zaprzeczali no mysle ze po ostatnim meczu Celticu ze Spartakiem chociaz troche bardizej przekonacie sie do umiejetnosci Artura! Bo moim zdaniem to jeden z najlepszych bramkarzy i mam nadizeje ze niedlugo trafi na Emirates!
Co do niedizelnego meczu ligowego Arsenalu to napewno wszyscy licyzmy na komplet punktow! jestem prawie pewnien ze po tym meczu w tabeli bedizemy mieli 10 oczek! Chcialbym zeby Eduardo stzrelil cos w Premiership! Bardoz polubilem tego zawodnika chociaz wciaz boli mnie to ze odszedl Thierry (moj idol, moje milosc :D ) no coz tak chyba chcial... Ale mimo wszytko... FAJNIE ZE JESTES EDUARDO! Wierze w jego umiejetnosci taki motorek niski na boisku, dobry technicznie, podobaja mi sie tacy zawodnicy! Mysle z ebedize dla nas spora pociecha! Mam nadizeje ze zagra Hleb gdyz jest naprawde w dobrej formie i stanowi o sile zespolu!
Pojawily si einformacje ze niby Benitez chce kupic Baptiste i wypozyczyc go do Arsenalu... Powaga? Watpie czy Wenger zechce Bestie! Moim zdnaiemnie jest nam potrzebny! Nie nadaje sie do Arsenalu, nie trawilem jego gry, strasznie nie trawilem, te zmarnowane okazjeee.. niech marnuje w madrycie nie u nas! TAKIE JEST MOJE ZDANIE

Wróć do „Anglia”