Superpuchar Europy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:25

MrWoodstock pisze:Forum jest od tego by pisac to co sie czuje
Rozumiem. Poczułeś, że Milan wygrywa i zdecydowałeś się podzielić tym odczuciem. Szkoda tylko, że na tym koniec bo posty zawierające jako treść w zasadzie sam wynik + Forca... Visca... Hala... są usuwane. Jeżeli ktoś chce poznać wynik to może skorzystać z poświęconym ku temu serwisom. To jest forum dyskusyjne.
MrWoodstock pisze:No chyba ze to jakis kompleks wladzy
Na pewno mam. Każdy ma jakiś kompleks. Ja kompleks władzy. Ty kompleks siebie. Najważniejsza w takich chwilach jest tolerancja aczkolwiek nieco kłóci się to z moją postawą a konkretnie stanowcze NIE dla głupoty.
MrWoodstock pisze:Mam nadzieje ze Milan zadedykuje ewentualne zwyciestwo Antonio Puercie
Nie jestem pewien, ale chyba były już takie słowa Carlo. Wszyscy dzisiaj grają dla Puerty.

Odnośnie meczu to wszystko wygląda tak jak się można było tego spodziewać po dwóch bramkach Milanu. Takiej ekipie trudno jest wyrwać zwycięstwo a Sevilla nie ma za bardzo czego zmienić w swojej grze. Może coś wpadnie jeszcze, ale szczerze powątpiewam. Teraz postawili już wszystko na jedną kartę i czuję, że Milan coś jeszcze wsadzi w ostatnich minutach.

[EDIT]
A nie mówiłem? :]
Aczkolwiek brawo Palop. Zrobił co mógł. Karny bezdyskusyjny.

Brawo Seedorf. Piękny gest :]
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, 22:32 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”