To pewnie dopiero początek i ciekawe jak to się odbije na drużynie Porkomu Trefl Sopot i jej drodze ku Fina Four Euroligifieldy pisze:0,5 mld w plecy tylko dziś
Jak pokazywały sondaże to większość Polaków była przekonana o tym że Kaczmarek łże. Co zresztą mnie nie dziwi bo to co gadał i te jego ogólniki nie czyniły z niego wiarygodnej osoby. Może i Ziobro też ma coś na sumieniu ale teraz pokazał że walczy z naruszeniem prawa na każdym szczeblu co na pewno PiSowi doda jeszcze zwolenników. Smutne w tym wszystkim jest to że ludzie będący najwyższych stanowiskach w państwie dopuszczają się takich rzeczy co na pewno nie ma miejsce po raz pierwszy.Nurni Flowenol pisze:Od poczatku twierdzilem, ze to czlowiek kompletnie niewiarygodny.
Co do Kulczyka to też na pewno trzęsie Poznaniem i pewnie mają go tam za dobrego wujka. Ba nawet sam słyszałem opinię że w Poznaniu nic się nie dzieje bez Kulczyka i jakaś prawda na pewno w tym jest. Ale z innymi biznesmenami też pewnie jest podobnie bo ich kasa robi swoje.
Kto tak jak ja nie widział to teraz na TVP3 znów pokazują nagrania