Superpuchar Europy

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: McSuchy » 01 wrz 2007, 0:52

arek_ahig napisał:
Niejednokrotnie zdarzały się sytuacje, że nawet najwybitniejsi sędziowie popełniali karygodne, czasami wręcz trudne do zrozumienia błędy. Trzeba by samemu posędziować, żeby się o tym przekonać.
Nie twierdzę że sędziowie są nieomylni, napisałem gdzieś tak? Jednak mając opinię twoją, osoby której kwalifikacji nie znam, nie wiem jaki poziom sędziowskiego rzemiosła sobą reprezentujesz (choć szczerzę wątpię byś reprezentował poziom osoby sędziujące mecz o taka stawkę jak dzisiejsze spotkanie) a właśnie międzynarodowego sędziego który z niejednego pieca chleb jadł wybieram jego. Dla mnie osobiście karnych nie było i być nie powinno, opieram to na własnych obserwacjach oraz właśnie na decyzji renomowanego sędziego który wiedzę o przepisach ma znacznie większą ode mnie.

A teraz pytanie ogólne. Naprawdę uważasz że gdyby obrońca nie zagrał ręką wynik spotkania byłby inny? Czy daje ci to podstawy do tego aby dyskredytować grę rossonerich i ogłaszać wszem i wobec że wygrali niezasłużenie? Znamiennym jest że każdy tutaj wypowiadający się (nawet kibice Interu, którzy jak wiadomo miłością do Milanu raczej nie pałają) przyznaje że byliśmy po prostu zespołem lepszym, jedynie ty uważasz inaczej. Oczywiście prawo do własnego zdania masz, jednak czy nie wynika on z twoich osobistych uprzedzeń? Mnie się zdaje że twoje osobiste preferencje piłkarskie mają znaczny wpływ na to co tutaj głosisz.

Wróć do „Puchary Europejskie”