Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 01 wrz 2007, 15:28

Diamen23 pisze:Jest lekko kontuzjowany Crespo , a nie ma w pełni zdrowego Adriano.Brazylijczyk jest na samym końcu w hierarchii napastników w naszej drużynie , mimo to Adiemu to nie przeszkadza. Mam nadzieję , że w końcu pokaże na co go stać

To musi być taktyka Manciniego. Jak na moje to chce Adriano zmobilizować do jeszcze cięższej pracy na treningach. A dowodem może być fakt, że mimo iż prezentuje się lepiej po okresie przygotowawczym niż Crespo to i tak szansy póki co nie dostaje. Tak więc czekamy na pierwsze powołanie Imperatora i w przypadku nie wywalczenia dziś 3 pkt z Empoli może to nastąpić szybciej niż sądzi sam trener.
Zresztą nawet nie ma co ukrywać, że jeśli nie będzie zwycięstwa wszyscy będą bardzo rozczarowani i zaskoczeni słabą formą na początku rozgrywek. Lepiej nie mieć więc takich problemów i stawiam na 3-0 dla nas. Mecz na Polsat Sport o 20.35.

Co do transferów to już sie kilka razy wypowiadałem, a jak się komuś nie chce szukać to popieram zdanie Diamena.

I jeszcze coś. Dziś Recoba został powitany w Torino. Na pierwszy trening przyszło ok 4 tysięcy kibiców, a koszulki z jego nazwiskiem rozchodzą się jak ciepłe bułeczki ;] Jeszcze raz powodzenia Chino :!:

Wróć do „Włochy”