Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 01 wrz 2007, 19:15

Duch pisze:No to straszne. Jak Lis mógł się dopuścić takiej rzeczy, przecież to doprawdy niedopuszczalna sprawa Fajnie, że pod listem podpisał się Karnowski, który wczoraj wieczorem w studio TVN naśmiewał się z Latkowskiego

Nie mówie, że straszne ale jak dla mnie to jest nie niedopuszczalna sprawa. Bo gdyby powiedział to jakiś menel z pod budki z piwem to OK a po Lisie takiego dennego prostackiego zachowania (i to w stosunku do kobiety!) sie nie spodziewałem. Na dodatek ta pani jest chyba jego przeciwnikiem politycznym czy też ideologicznym, jesli pan Lis "dyskutował" by w taki sposób na naszym forum ze swymi oponetami to pewnie dotał by range "Gburek".

A co do tych co podpisali list to wiekszości kojarze slabo, jednak nie za bardzo interesuje mnie kto ten list podpisał, wyraziłem swoja prywatna opinie na ten temat i nazwiska pod listem mnie nie interesują.

Edyta bo zapomiałem od 2 czesci postu:
Swoją drogą skoro uczono Cię nie wyśmiewać się z innych to coś musiało Ci jednak umknąć, bo fanów "technoszajsu" specjalnie nie oszczędzasz w wiadomym temacie. Może kaliber nie ten sam, ale mimo wszystko
franz pisze:nie mozna nikogo przedrzezniać (wysmiewać się) z powodu jego cech naturalnych, które są kompletnie od niego nie zalezne
Czy z słuchaniem technoszasu ludzie się rodzą Duchu? I czy to jest cecha naturalna kompletnie nie zalezna, a może jednak świadomy wybór?

Wróć do „Hyde Park”