Komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2007/2008

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 01 wrz 2007, 20:58

Po raz pierwszy, ponad rok od wybudowania, wstęp na trybunę D mieli kibice. Udany debiut:
Obrazek
Jarzinho pisze:Trzeba sie dowiedizec, czy sa takie rozmiary pamperows dla Dolhy
Wśród poznańskich bramkarzy szerzy się "kompleks Brożka" :lol2:. Dwa lata temu w podobnym stanie był Kotorowski:
Jak Dolha wyglądał w przerwie? Nie wiem czy ściana tutaj jest tak biała jak on był. Decyzję o zmianie podjąłem ja, widziałem jak on wyglądał, jak reagował. Gdyby było więcej bramek, to nie wiem jak potoczyłaby się jego dalsza kariera. Dla niego ta zmiana była słuszna. Teraz wszystko w naszych rękach by go odbudować.
, tylko wtedy Michniewicz nie zdecydował się na zmianę :P. Teraz dobra zmiana, bo Kotorowski parę razy uratował Lechowi tyłek. Dudka strajkuje po tym jak Wisła go nie sprzedała, trudno, może w końcu dostanie szansę Magiera. Widać, że Wisłę stać na dużo, tradycyjnie oś drużyny stanowił trójnóg Brożek-Cantoro-Kosowski. A powiem szczerze, ze obawiałem się tego spotkania, głównie skutecznoci. Na szczęście w pierwszej połowie bożek Brożek zagrał jak nie-Brożek i dopiero w drugiej połowie nie trafił sam na sam i na pustą bramkę :lol:.

Pozdrawiam również autorów twierdzenia:
Chinyama jest duzo lepszym pilkarzem niz Paulista...
Na szczęście nie musiałem się odnosić do meczów, prehistorycznych dla niektórych, typu z GKS-em Bełchatów, Legią Warszawa czy FC Basel, bo w sukurs pośpieszył Skorża, który ma podobną opinię do mojej.
czeher pisze:Niby mecz wyrownany
W pierwszej połowie :shock:?

Byłbym zapomniał: Emilian, Emilian!

Wróć do „Polska”