Koszykówka: MŚ, ME itd. itp.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 wrz 2007, 22:24

czeher pisze:czy te mistrzostwa beda transmitowane przez Eurosport Question
Od iks lat Eurosport nie bawi się w takie imprezy. Dwa lata temu transmitował DSF ale mi to bez różnicy bo mojej kablówki nie stać na ten kanał :roll: Teraz wiem że DSF ma transmitować mecze Niemców i może coś jeszcze równolegle. Jak Niemcy odpadną to na pewno będę pokazywali kogoś innego. Wydaje mi się że na początku pokazują tylko swoich rodaków bo zawsze życzyłem im szybkiego powrotu do domu :P Ja w ogóle mam nadzieje że ten cały Polsat i TV4 będą chociaż pokazywały mecze Polaków a później coś jeszcze. Jak nie to wyjeżdżam z kraju i chyba zacznę się interesować piłką kopaną :think:

Stacje transmitujące mecze

Co do tego twojego typu to obie drużyny wg mnie będą walczyły o drugie miejsce i i żaden wynik mnie nie zdziwi. Rosja dwa lata temu miała chyba najlepsze wejście w turniej ale później uszło z nich powietrze i zbierali baty. Potrafili wysoko prowadzić by równie wysoko przegrywać ten sam mecz. Rosja mimo Kirilenki i w sumie niezłego składu zawsze grała beznadziejnie, prócz pierwszych meczów dwa (?) lata temu kiedy pokazywali nieziemską koszykówkę, serio :pinokio: Teraz pewnie w jakimś stopniu nawiążą do tych gier ale czy dadzą radę młodym Serbom.
Ciekawy wg mnie też jest typ o tym samym kursie to Włochy - Słowenia. Tu wyżej bym stawiał Słoweńców bo Włosi mają problemy zdrowotne. Choć jeszcze nie podali składu to ma nie zagrać w całym turnieju Galanda lecz zagrają dwie młode gwiazdy Bargnani i Belinelli. Pierwszy opuszczał przedostatnie (bo w ostatnim chyba trochę grał) mecze i Włosi wypadali blado. Obaj mimo że pewnie zagrają to narzekają na drobne urazy.

Zaryzykować można bo wg mnie szanse są 50:50 a nie jak u buków ale to są bardzo trudne mecze. W innych meczach wygrają faworyci :!:

Wróć do „Inne sporty”